Pokyny k odjezdu – 6. ročník Adaptační kurz

20.9.2021 Vyp Od rkaleta

Pokyny k odjezdu na Adaptační kurz  žáků 6.tříd – rekr. středisko MOSTAŘ u Žermanické přehrady , Lučina

Termín :  22. – 24.9.2021

 Odjezd: bude od školy 22.9.2021 v 8.00 hod. Sraz v 7.15 hod. na prostranství před tělocvičnou. Neparkujte v místě, kde budou umístěny kužely, místo pro přistavení autobusu. Poté třídní učitelé půjdou se svými žáky do své třídy a provedou testování, které požaduje rekr. Středisko MOSTAŘ. Buďte dochvilní, aby testování proběhlo u všech najednou a mohli jsme v 8 hod.  odjíždět. Děkuji.

Příjezd zpět: opět ke škole 24.9.2021 v 13.00 – 13.30 hod.

Doporučený seznam věcí: bunda (větrovka), pláštěnka, čepice, kšiltovka, mikina, trička, pyžamo, spodní prádlo, 3xponožky, oblečení do chaty, přezuvky, dlouhé i krátké kalhoty, pevnou obuv, sportovní obuv, hygienické potřeby, ručník, sluneční brýle, plavky (pouze pro zájemce o otužování), láhev na pití, léky v případě užívání, které jste uvedli na přihlášce, repelent a vše do batohu nebo, kufru. Hlavně nezapomenout dobrou náladu, průkazku zdravotní pojišťovny a bezinfekčnost, kterou jste obdrželi s přihláškou a třídní učitelé vše zkontrolují a vyberou před odjezdem u autobusu.

Za cennosti a elekroniku škola neodpovídá. Žádám Vás proto, ať si žáci nechají mobilní telefony doma, odpočinou si od nich. Telefonní čísla od všech rodičů mají pedagogové a  v nutných případech budou rodičům volat.

Program k adaptaci, socializaci a zvýšení fyzické kondice je ve dvou variantách a podle počasí bude organizován na místě.  Bezlepková strava zajištěna pro potřebné žáky.

Ing. Viktor PAVELKA,  vedoucí kurzu, třídní učitel 6.A

Facebooklinkedin