Florbalové žně – postup do krajského kola a 2x do okresního kola

29.11.2019 Vyp Od rkaleta

Dne 21.11. se konalo městské kolo ve florbalu dívek pořádané na ZŠ Karla Dvořáčka. Naše dívky se zúčastnily turnaje v kategorii mladších i starších dívek – v obou kategoriích se umístily na postupových místech do okresní kola. Starší dívky ve složení N. Kopáčková, V. Kováčová, M. Stankušová, L. Pakostová, H. Hubincová a S. Pěgřimočová skončily na 1. místě a mladší dívky ve složení Kateřina a Lída Boďová, Šídlová, N. Moldříková, L. Haroková, N. Zikmundová, K. Matějíčková, N.Postuwková a T. Szentiványi na 2. místě. Oba týmy postoupily do okresního kola.

Okresní kolo v kategorii mladších dívek se konalo hned další den na základní škole Na Nábřeží v Havířově, kde naše dívky vybojovaly 1. místo, a tak opět postoupily dále do krajského kola, které se uskuteční 3. prosince v Raškovicích. Všichni budeme mladším dívkám držet palce. 

Starší dívky budou bojovat v okresním kole 10. ledna. Dívkám za dosavadní reprezentaci děkujeme a přejeme hodně štěstí v nadcházejících utkáních.

Ve čtvrtek 28. listopadu proběhlo městské kolo ve florbalu starších žáků v hale GOA Orlová. Turnaje se zúčastnilo celkem 9 družstev z Orlové a přilehlého okolí. Chlapci po celou dobu turnaje podávali výborný kompaktní výkon a dostali se až do finále. Dramatické finále skončilo remízou a následovaly samostatné nájezdy. Tady už nám chybělo trochu štěstí a na nájezdy jsme prohráli. Celkové druhé místo je však výborným výsledkem a pojedeme tak v lednu změřit síly do Havířova do okresního kola. Držíme palce a gratulujeme k umístění a výbornému výkonu.

Družstvo ZŠ Ke Studánce: L. Grepl, J. Motloch, D. Kubatko, M. Mlýnek, M. Burzyk, L. Smejkal, D. Kellner, J. Zawadzki.

Za kabinet TV Mgr. Radka Václavíková, Mgr. Robert Kaleta

Facebooklinkedin